ΧΟΡΟΙ

 

Dancing Queen
Σχολή χορού στην Αργυρούπολη

 

 


Latin
Ο χορός Σάλσα είναι ένας λάτιν χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Ο χορός Σάλσα αναμιγνύει στοιχεία από διάφορους αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σον, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν τους παρτενέρ τους.

 


 

Oriental
Το bellydance χαρακτηρίζεται ο χορός της Ανατολής. Η ονομασία του προέρχεται από την αμερικανική ερμηνεία του χορού (ο χορός της κοιλιάς). Το Oriental θεωρείται ένα από τα πιο αρχαία είδη χορού, καθώς η ιστορία του ξεκινά χιλιάδες χρόνια πριν στην Αίγυπτο.
Σήμερα δεν υπάρχει σημείο στον πλανήτη που να μην χορεύεται αυτός ο χορός.


 

Tango
Χορός που κατά πολλούς είναι η απόλυτη έκφραση του ερωτισμού. Ενώ το ζευγάρι κινείται στο χώρο, όλοι θαυμάζουν τα σταυρώματα των κάτω άκρων, την εκρηκτικότητα του κεφαλιού και το παιχνίδι μεταξύ του άντρα και της γυναίκας…την προσπάθεια να γοητεύσει ο ένας τον άλλο.

Tango, ένας χορός γεμάτος πάθος.


 

 

 

Hip Hop
O χορός hip-hop εξελίσσεται παράλληλα με την ομόνυμη μουσική hip-hop. Η μουσική και χορευτική εξέλιξη του hip-hop διαδίδεται σαν κουλτούρα παγκοσμίως, μέσω της τηλεόρασης και των μουσικών video-clips.


 

Zumba
Η νέα τάση, ο απόλυτος τρόπος να κάψετε θερμίδες με ένα χαμόγελο. Εύκολες χορογραφίες σας κάνουν να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα απαιτείται να έχετε πάντα και μία πετσέτα μαζί.
Ελάτε στον ευεργετικό κόσμο του Zumba και δώστε νέα ώθηση στη ζωή σας, όπως ακριβώς έκαναν και κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

 Επαγγελματικά προγράμματα
Πολλοί από τους μαθητές της σχολής, όταν φτάνουν στην κατάλληλη ηλικία και ολοκληρώνουν τον κύκλο της βασικής παιδείας, ακολουθούν ανώτερες σπουδές σε επαγγελματικές σχολές.

Η σχολή προετοιμάζει εντατικά αυτούς τους μαθητές για να ανταποκριθούν στις εξετάσεις.