ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Dancing Queen
Σχολή χορού στην Αργυρούπολη


 

Pilates
Είναι ένας ποιοτικός τρόπος άσκησης με βασική αρχή τον έλεγχο και τη σταθερότητα του κέντρου του σώματός μας, δηλαδή της κοιλιάς, ενώ τα άκρα μας παραμένουν χαλαρά και ευλύγιστα. Το Pilates γυμνάζει χωρίς να προσθέτει όγκο, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει τη σωστή στάση του σώματός μας.


 

Παιδικά τμήματα
Τα παιδιά είναι γεμάτα ζωή. Το κάθε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο. Ο Χορός τους δίνει τη δυνατότητα να Έκφράσουν τον Εαυτό τους, να εκτονώσουν αυτό που έχουν μέσα τους και να γυμναστούν όμορφα και δημιουργικά. ​
Θέλουμε τα παιδιά να μάθουν το Χορό από μικρή ηλικία!


 

Παραδοσιακοί χοροί
Οι Παραδοσιακοί μας χοροί μας προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση. Είναι το μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων κάθε Έλληνα ανεξάρτητα απο την καταγωγή του. Οι πιο γνωστοί είναι το συρτό, το ζεμπέκικο.


 

Χορογραφία γάμου
Ήρθε η ώρα του Χορού. Και τώρα? Χορεύετε!
Διαλέγουμε μαζί το τραγούδι που σας εκφράζει, σας καθοδηγούμε στα βήματα και φτιάχνουμε τη χορογραφία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και σε αυτό που θέλετε.
Αναλαμβάνουμε μαθήματα για το ζευγάρι για τον πρώτο Χορό, για Ελληνικούς Χορούς, για το ζευγάρι, την οικογένεια και τους φίλους!


 

Ευρωπαϊκοί χοροί
Οι ευρωπαϊκοί – κοινωνικοί χοροί γνωστοί και αναλλοίωτοι μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Eυγενικά δείγματα της αριστοκρατικής καταγωγής τους αποτελούν το βασικότερο μέρος κάθε χορευτικής εκδήλωσης στις μέρες μας.
Οι Ευρωπαϊκοί χοροί προσφέρουν καλό παρουσιαστικό, έλεγχο στο σώμα, καλή ισορροπία και εναλλαγή απαλότητας – κοφτής κίνησης.